Centrul pentru sanatate Oxigen


Centrul pentru sănătate Oxigen este infiinţat de două asociaţii non profit: “ASOCIAŢIA SPRIJIN IN DEZALCOOLIZARE” şi “ASOCIAŢIA STOP DROG şi este un centru rezidenţial, de tip comunitate terapeutică, ce îşi propune recuperarea şi reintegrarea sociala a persoanelor dependente de alcool, droguri şi alte substanţe psihoactive.

Am creat o viaţa comunitară cât mai apropiată de realitatea cotidiană, într-un decor primitor şi familial. Nimic de aici nu se aseamană cu o instituţie de tratament, ci asigurăm o atmosferă caldă şi cu multă personalitate. Prin internarea în centrul nostru se asigură intrarea pacienţilor într-un mediu protejat, unde se parcurge faza de recuperare, respectiv reabilitare psihosocială a pacienţilor. Clinica oferă fiecărui pacient o abordare personalizată asistată permanent de personalul calificat în domeniu.

Ne propunem să ne dedicăm tratării dependenţei şi reînnoirii vieţilor distruse din cauza acestei boli. Redefinim toleranţa, acceptarea şi ajutăm pacienţii în a-şi accepa trecutul şi a face faţa prezentului şi viitorului, alături de familiile lor pentru a merge mai departe împreuna.

Rostul unui astfel de centru de recuperare se poate exprima în felul următor: a primi şi a accepta omul dependent aşa cum este, a-l ajuta să se ridice, a-l însoţi o bucată de drum şi în sfârşit “a-i da drumul” în viaţa în care el poate şi trebuie să-şi asume din nou răspunderea deplină.

Suntem încântați că am reușit să transformăm în realitate dorința dependenţilor şi familiilor acestora înfiinţând o clinică cu dotari de ultimă generație, unde problemele de sănătate pot fi tratate potrivit necesităților reale asigurând confidenţialitatea pacienţilor noştri! Ne dorim să fim pentru aceştia, oamenii care motivează, ambiţionează şi redau încredere.