Sala fitness

S-a demonstrat ca dependenta de alcool, drog si alte adictii poate fi combatuta prin activitate fizica. In cadrul experimentului, s-a observat ca persoanele care faceau sport aveau un apetit scazut pentru alcool, raportat la perioada de dinainte de inceperea programului de sport intensiv deoarece in creier se activeaza aceleasi regiuni ce tin de recompensa. 

In plus, cei care practica aceste tipuri de tratament isi reduc riscul de boli cardiovasculare si nici nu mai au atat de multe schimbari de stare. Ca urmare, in creier se elibereaza dopamina, hormon care ne ajuta sa ne simtim bine, reduce depresia si anxietatea la fel cum se intampla si in cazul consumului de alcool, droguri, dar si al mancarii.

In general pacientii cand incep tratamentul, sunt intr-o conditie fizica precara. Exercitiul fizic regulat creste energia, atentia si reduce pofta de a consuma alcool si droguri si are rolul de a ajuta organismul sa dobandeasca puterea de a se concentra asupra recuperarii (terapiei) in scopul depasirii dependentei. 

Fitness-ul face pate din programul nostru de tratament. Ne dorim si urmarim ca toti pacientii sa participe la aceasta activitate zilnica. 

Sala de intretinere este dotata cu cea mai noua aparatura de fitness. 
Printre activitatile desfasurate se numara aerobic-ul, exercitii musculare etc.

Instructorul de fitness – Bogdan Tapalaga este mereu dispus sa vina in sprijinul celor prezenti in sala atat cu sfaturi cat si cu programe sportive bine pregatite ce se pliaza pe nevoile fiecarui beneficiar. 
Dorim sa subliniem faptul ca sumele incasate in urma eliberarii abonamentelor sunt utilizate in scopul sprijinirii activitatii Centrului pentru sanatate Oxigen.